Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας X παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.

Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε, εντός 14 ημερών, από την ηλεκτρονική σας αγορά. Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, πρέπει να ενημερώσετε ρητά το κατάστημα για τη σχετική απόφασή σας, με email, όπου θα αναφέρεται: Ονοματεπώνυμο, Αριθμός Παραγγελίας, Τηλέφωνο, κωδικός προϊόντος για επιστροφή, Διεύθυνση. Εναλλακτικά μπορείτε να εκτυπώσετε τη φόρμα, να τη συμπληρώσετε και να την στείλετε ταχυδρομικά στο κατάστημα.


Θα πρέπει το προϊόν προς επιστροφή-αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα από τα έγγραφα που συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ), να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη και η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.


Το κατάστημα μπορεί να προτείνει την αντικατάσταση με άλλο προϊόν, διαφορετικά οφείλει να σας επιστρέψει τα χρήματα μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή της κοινοποίησης υπαναχώρησης, αλλά μπορεί να καθυστερήσει την επιστροφή εάν δεν έχει λάβει πίσω τα εμπορεύματα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.

Εσείς βαρύνεστε με το κόστος επιστροφής των εμπορευμάτων στο κατάστημα.

Προσοχή!

Σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε τα εμπορεύματα που παραλάβατε προτού αποφασίσετε να υπαναχωρήσετε από την αγορά. Το δικαίωμα υπαναχώρησης σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε το προϊόν όπως θα το κάνατε σε ένα κατάστημα, και όχι να το χρησιμοποιήσετε ελεύθερα για 14 ημέρες.

Για να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα της παραγγελίας σας συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμαΕναλλακτικά μπορείτε να εκτυπώσετε και να συμπληρώσετε τη "Δήλωση υπαναχώρησης".