Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας X παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.

Τρόποι πληρωμής

Ο πελάτης μπορεί να πληρώσει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:


1. Αντικαταβολή

Τα προϊόντα φτάνουν στη διεύθυνση που έχει δηλώσει ο πελάτης μέσω του μεταφορέα και πληρώνει το αντίτιμο μετρητοίς την στιγμή της παραλαβής.


2. Πιστωτική Κάρτα

Ο πελάτης μπορεί να πληρώσει με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, MasterCard, Maestro, American Express, και Diners, ή με χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass, κατά το τελευταίο στάδιο της παραγγελίας, μεταφερόμενος σε ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank.3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Ο πελάτης μπορεί να καταθέσει τα χρήματα της παραγγελίας στον τραπεζικό λογαριασμό του καταστήματος:
ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK
Αρ. Λογαριασμού: 014 672002002003567
ΙΒΑΝ: GR59 0140 6720 6720 0200 2003 567
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΤΣΙΡΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


Αν ο πελάτης επιλέξει να πληρώσει με τραπεζική μεταφορά, πρέπει απαραίτητα στην αιτιολογία της κατάθεσης να αναγράψει τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία θα καθυστερήσει να αποσταλεί 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες.
Αν ο πελάτης δεν έχει καταβάλει ολόκληρο το ποσό ή μέρος του ποσού προηγούμενης παραγγελίας, το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παραγγελία.


Το κατάστημα προκειμένου να προστατευτεί το ίδιο, αλλά και οι πελάτες από τυχόν καταχρηστικές ενέργειες, σε ειδικές περιπτώσεις, διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τον πελάτη επιπλέον στοιχεία ταυτοποίησης ή δικαιολογητικά.